90,32 ₴
87,61 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Корисні властивості восьминога М'ясо восьминігів багато білком і містить до 8- 10% жир. У м'язах багато екстрактивних речовин, які надають специфічного присмаку страві з восьминога. М'ясо осминого містить вітамін А, В1, В2, В3, В6, В9, В12, С, Е, К, РР. Осміноген містить макро- та мікроелементи, як-от кальцій, магній, натрій, калій, фосфор, залізо, йод, цинк, мідь, марганець, селен. Восьминоги дуже корисні, позаяк у 100 грамів вареного восьминога є 350 мг омега3 жирних кислот. А ці кислоти, як відомо, беруть участь у багатьох обмінних процесах, і їх ми маємо отримувати з їжею щодня, якщо хочемо бути здоровими. До того ж восьминігові смачні. Восьминіг відомий своїми корисними властивостями та приємним смаком із давніх часів. Гурмани античного світу розрізали щупальця восьминога на частини, голову навчали спеціями та запікали у великі пироги. Так віртуозні були їхні кухарі, що, готуючи цю страву, вони вживали замість ножів бамбукові палички: адже залізні ножі надають тонкому куганю шкідливого присмаку. У країнах Середземномор'я осміноги й донині одне з улюблених народних частувань. В іспанських та італійських кухонних книгах можна знайти безліч всіляких рецептів приготування до столу восьминігів.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Didi |
Країна виробник | Іспанія |
Тип | Восьминоги |
Упаковка | Жерстяна банка |
Користувальницькі характеристики | |
Вага | 111 |