65 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
це ніжний сир камамбер з білої пікантною цвіллю на скоринці. Камамбер являє собою жирний сир досить м'якої консистенції. Для його виробництва використовують незбиране коров'яче молоко. Іноді до цільного молока додають незначну кількість знежиреного молока. Найголовніше, щоб використовувана для цих цілей молоко мало найвищу якість - для цього корів пасуть на особливих пасовищах. Готовий сир може мати різне забарвлення - від ніжно-кремового до більш темною, цегляної. Чим більше часу проходить з моменту дозрівання сиру, тим більш насиченим і пікантним ароматом він володіє. Сирні головки вкриті злегка пухнастою скоринкою. Їх гострий смак має яскраво виражену грибну ноту.
Камамбер багатий вітамінами групи В, а також вітаміни А, Е, К, D, мікроелементами - залізом, міддю, марганцем, селеном і цинком, а також макроелементами - магнієм, кальцієм, калієм, фосфором і натрієм.
У 100 г камамбера в середньому міститься близько 300 ккал.
До складу камамбера входить безліч корисних амінокислот, у зв'язку з чим цей сир обов'язково має входити в раціон харчування людей, які переживають інтенсивні фізичні та розумові навантаження.
Завдяки високому вмісту кальцію і фосфору, сир камамбер приносить максимальну користь при артрозі, артриті, травмах і переломах. Також його рекомендують вживати в період інтенсивного росту організму та формування всіх скелетних кісток. Тим, хто регулярно вживає камамбер, зовсім не страшні проблеми з нервовою системою і станом зубів. Крім усього іншого, камамбер практично не містить лактози, а значить, не зможе стати причиною виникнення алергічної реакції. Тому камамбер нерідко рекомендують людям, у яких спостерігається індивідуальна непереносимість молока і інших молочних продуктів.
Основні | |
---|---|
Виробник | Castello |
Країна виробник | Італія |
Вага | 125 г |
Тип | М'який сир |
Тип молока | Коров'яче |