Технологія виробництва: Горілка, настояна на корі дуба з Біловізької Пущі, з додаванням кориці, ванілі, чорносливу, альпінії, цедри лимона, кмину.
Дегустації:
Горілка прозорого бурштинового кольору з приємним ароматом із нотами дубової кори та відтінками ванілі.
Смак м'який, пряний, з легкою солодкістю, нотами дуба, чорносливу та ванілі.
А для приготування освіжних, бадьорливих і смачних коктейлів пропонуємо перейти за цим посиланням: Соки, напої та нектари.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Міцність | 37.5 % |
Об`єм | 0.5 л |
Упаковка | Скляна пляшка |
Фасовка | Пляшка |
Користувальницькі характеристики | |
Шампанське Фраголіно полуничне | Білорусь 0,5 л |