Довбуш Карпатський - це справжній карпатський коньяк, створений за класичною технологією виробництва. Витримується у діжках зі стародавнього карпатського дубу, що дає неповторний карпатський аромат та бездоганний смак.
Перший рік витримки проходить в спеціальних приміщеннях на висоті 1000 м над рівнем моря, де повітря більш розріджене та відсутні які-небудь сторонні запахи, тому коньяк вбирає в себе тільки оригінальний деревний буковий аромат. Через рік, діжки спускають у спеціальні підвали, котрі знаходяться в низині, де коньяк додатково витримується. Через перепади тиску на висоті та низині, пори деревини діжок починають вбирати кисень в більшій кількості. Це сприяє тому, що коньяк насичується унікальним ароматом карпатських долин.
Можна довго розповідати про Довбуша, але краще його скуштувати!
Довбуш Карпатський - З ВОГНЕМ В ДУШІ.
Основні | |
---|---|
Виробник | Одеський Амулет |
Країна виробник | Україна |
Міцність | 40 % |
Об`єм | 0.5 л |
Тип | Коньяк |
Упаковка | Скляна пляшка |
Фасовка | Пляшка |
користувацька | |
Коньяк | Україна 0.5 |